Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

LUNDHS PODCAST: ”Ångrar att jag följde med landslaget”

Örebro

Nordin Gerzic är veckans gäst i podden "Lundh". I avsnittet berättar han om sin ånger för att han följde med på landslagslägret till Sydafrika 2010. 

– Är det något jag ångrar inom fotbollen så är det att jag följde med på det landslagslägret, berättar han.

Foto: Scanpix

Nordin Gerzic, 30, har varit en allsvensk profil sedan genombrottet. Som veckans gäst i podden "Lundh", med Olof Lundh, berättar han om hur han ångrar att han följde med på landslagslägret till Sydafrika 2010.

Hans far hade gått bort under året och det var först efter den allsvenska säsongen som han började med att bearbeta sorgen.
– Min far dog under den allsvenska försäsongen, men jag fortsatte spela fotboll. Till och med dagen efter natten där han dog så gick jag på träningen, och ville inte riktigt ta den smällen då. Jag tog inte riktigt åt mig av sorgen, utan det var först efter säsongen då man pustade ut som smällen kom.

Annons
– Jag försökte hitta vägar att fly och även fast jag var spelberoende innan så eskalerade det när min far dog. Då satt jag hemma och gömde mig vid datorn och spelade på casinon. Så när jag väl åkte på landslagslägret gjorde jag det utan att ha spelat fotboll på flera månader.

Pratade du med Erik Hamren om hur du mådde?

– Jag hade faktiskt en tanke på att inte ens åka med om jag ska vara ärlig. Men så kände man att det var nu man fick chansen och man kunde inte sumpa det, utan man fick göra det bästa av det. Har inte berättat om det här för någon förrän nu efter då man börjat vakna till liv.
– Har suttit hemma många kvällar och funderat på vad jag gjort i mitt liv. Såklart så ångrar jag mig idag att jag följde med på landslagslägret, förstår ju själv att jag förstörde mina chanser det året.

Publicerad 2014-11-06 kl 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto