Kalmar FF besegrade Halmstads BK med 2-0.
Forwarden Mileta Rajovic gjorde båda målen.
- Han är vass framför mål, säger Simon Skrabb till Discovery+.

Kalmar FF har inlett allsvenskan starkt. Efter premiärförlusten mot Malmö FF har laget nu tre raka segrar, för mötet med Halmstads BK på söndagen slutade i 2-0-vinst. Tack vare nyförvärvet Mileta Rajovic.

Hemmalaget i Småland tog ledningen efter en kvart. Efter en upprullning på vänsterkanten kunde just Rajovic nicka in ett inspel från nära håll.

I den första halvleken hade Romario även ett skott i ribban.

- Det är tufft. Vi försvarar mycket och ställer in oss på kontringar, sa HBK:s Viktor Granath till Discovery+ i paus.

KFF:s Mileta Rajovic i samma sändning:

- En bra första halvlek och det kändes som vi hade god kontroll.

Precis efter paus hade Amir Al-Ammari ett giftigt avslut precis vid straffområdeskanten, men Ricardo Friedrich sträckte ut och parerade. Därefter brände HBK-forwarden Naeem Mohamed ett jätteläge. Friedrich hamnade snett i en utrusning och Mohamed fick öppet mål en bra bit utanför straffområdet. Avslutet var dock svagt och var inte ens nära mål.

I stället utökade KFF sin ledning.

Med tolv minuter kvar damp bollen ned på fötterna hos Rajovic. Forwarden var klinisk och skickade in 2-0, vilket blev matchens slutresultat. Rajovic står nu på tre gjorda mål i allsvenskan.

- Han är vass framför mål, det ska man ha med sig. Det har lossnat för honom och jag hoppas det håller i sig, säger lagkamraten Simon Skrabb till Discovery+ efter matchen.

På de fyra första matcherna har nu KFF nio poäng, tre segrar och en förlust.

- En väldigt kontrollerad seger, säger Skrabb.