POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Rösler bekräftar - spelare på väg att lämna MFF: "Stor chans att något meddelas i morgon"

Foto: Bildbyrån.

MALMÖ. Malmö FF kan meddela en spelarövergång ut i morgon, enligt Uwe Rösler. 
Enligt Expressen kommer Alexander Jeremejeff bli klar för Häcken. 
- Det är troligen en spelare som lämnar, men det är inte upp till mig att kommentera.

Efter presskonferensen efter matchen mot Drita (2-0, 5-0 totalt) avslöjade Uwe Rösler, på en fråga om nästa motståndare Cluj, att en spelare kan komma att lämna Malmö FF i morgon. 

- Vi har två spelare mer tillgängliga (Marcus Antonsson och Anders Christiansen) då, och troligen en spelare som lämnar, men det är inte upp till mig att kommentera. 

Sportbladet har tidigare skrivit om att Alexander Jeremejeff kan vara på väg tillbaka till BK Häcken, men på en följdfråga om spelaren som fick lämna var en av de som fick speltid i dag så duckade Rösler. 

- Vi fiskar inte nu, sa han med ett leende.

- Det är något som ska frågas till Daniel (Andersson). Vad jag vet är det stor chans att något meddelas i morgon, men det är inte definitivt. Ibland ändrar sig människor över en natt. Man vet aldrig. 

Expressen uppgav även senare under tisdagskvällen att det ska vara just Jeremejeff, som Rösler troligtvis pratade om, då tidningen skrev att han i morgon kommer att presenteras som ny forward i Häcken. 

När det gäller övriga nyheter så sa Rösler att Arnor Traustason var tänkt att starta i dag, men det medicinska teamet la upp en varningsflagg kring att Traustason var sliten. Rösler fick därmed ta ett beslut om de skulle chansa med Traustason eller sätta in Samuel Adrian istället, och valde då Adrian. 

Publicerad 2018-07-17 kl 21:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå