Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rydströms tunga kritik mot nyckelspelaren: "Ska vara ett psykopatiskt monster"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Förlust mot Djurgården.
Då var Henrik Rydström besviken på sina nyckelspelare.
- Jag vill inte att Lars Saetra ska vara en snäll jätte utan ett psykopatiskt monster, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Djurgården såg ut att gå mot en enkel seger hemma på Tele2 Arena och ledde med 3-0 efter två mål av Gustav Wikheim och ett av Joel Asoro. Men Kalmar FF gjorde match av det och satte både 1-3 och 2-3. Men närmare än så kom man inte utan Djurgården tog tre poäng.

Då är Henrik Rydström besviken på sina nyckelspelare.

- Mina ryggradsspelare lär sig av detta… Lars Saetra blev överraskad två gånger. Först var det en bra passning och tajming av Djurgården, men de här situationerna där det blev mål bör vi kunna hantera lite bättre. Det ska inte bli ett friläge där. Sedan trean, där var det väldigt, väldigt svagt av oss, säte Rydström och fortsätter:

ANNONS

- Jag vill inte att Lars Saetra ska vara en snäll jätte utan ett psykopatiskt monster. Mina ryggradsspelare var inte tillräckligt bra i dag. Vi måste spela med desperationen från början.

Efter matchen fick Lars Saetra höra att hans tränare sagt att han inte ska vara en snäll jätte utan ett psykopatiskt monster. 

- Ha, ja men då stämmer det väl. Vi släppte in enkla mål i dag och Djurgården hade väl bara tre skott på mål. Jag är väldigt besviken, säger han.

Hur ser du på målen ni släppte in?
- Vid det första kom han ett steg före mig och jag ville inte dra ner honom och få ett rött kort. Men jag kunde ha tagit ett snabbare steg ner. Sedan vid andra så var han snabbare än mig.

Publicerad 2022-08-14 kl 18:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto