Skoog fortfarande mållös - Mjällby föll

Malmö FF-lånet Niklas Skoog har fortfarande inte gjort mål för Mjällby. I kvällens match förlorade laget med 0-1 hemma mot Limhamn Bunkeflo.

Vid seger hade Mjällby övertagit den allsvenska kvalplatsen från Åtvidabergs FF. Men det gick inte alls. Blekingelaget svek och ett vilt kämpande Limhamn Bunkeflo kunde åka hem med all tre poängen. Matchens enda mål kom med 20 minuter kvar att spela och Henrik Ewald blev stor skånsk matchhjälte.

Brommapojkarna tog en mycket meriterande och viktig seger när laget besegrade BK Häcken med 2-1 på Rambergsvallen. BP-anfallaren Arash Talebinejad byttes in redan efter 34 minuter och efter en knapp timmes spel satte han matchavgörande 2-1. Med det resultatet passerar Brommapojkarna Häcken och är nu uppe på sjätte plats.

Falkenbergs Joel Johansson fortsätter att vräka in mål. När hallänningarna vann över Jönköpings Södra med 2-0 så stod Johansson för bägge fullträffarna. Falkenberg är nu bara en poäng från kvalplatsen.

Publicerad 2008-08-19 kl 22:06