Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Spelarna går samman med supportrarna – skänker pengar till Helsingborg

Foto: SCANPIX

Spelarna i Helsingborgs IF kommer att skänka pengar till supporterinitiativet Mjölkkossan, även om det ännu inte är klart i vilken omfattning.

- Vi ska göra en donation, sedan får vi avvakta och se vad och hur det blir., säger Johan Mårtensson till Fotbollskanalen.

För ett par veckor sedan startades insamlingen Mjölkkossan av Helsingborgs supportrar, dit nu 300 000 kronor har blivit insamlat. Pengar som direkt ska skänkas till HIF med anledning av föreningens ekonomiska situation. Spelarna har nu även pratat om att de själva ska vara med och bidra, säger Johan Mårtensson.

- Vi ska göra en donation, sedan får vi avvakta och se vad och hur det blir.

På grund av Peter Larssons frånvaro, bland annat för en hjärnskakning, har Johan Mårtensson fått vara lagkapten i Helsingborgs IF. Under den här försäsongen har det blivit ojämna prestationer, både för honom och för laget.

- Jag har varit upp och ner, blandat och gett. Det är vissa delar, både offensivt och defensivt, som har stämt i vissa matcher och inte stämt i andra matcher. Det är väl precis som med hela laget.

- Det är små grejer, detaljer, som har avgjort för oss. Arbetsinsatsen i varje match har inte varit hundra procent, och då får vi inte till det. Vi måste jobba stenhårt varje match och varje minut för att vi ska vara bra.

Det blev vinst med 3-1 mot GAIS i cupen, och på söndag är det cupmatch mot BK Forward.

- Vi var nöjda med GAIS-matchen. Vi spelade stabilt och bra, det är något vi bara ska bygga vidare på.

- Mot Forward har vi mest tittat på vårt eget spel, om vi spelar som vi ska göra så har vi stora chanser att vinna den matchen.

Publicerad 2016-02-26 kl 14:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons