POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Succé och Santos får bonuspengar från Gais

Alvaro Santos har gått till Gais - och han har gjort det gratis. Nu står det klart att brasilianaren har lockats med en bonuseffekt i sitt kontrakt.

- Han har i huvudsak en vanlig månadslön men går det väldigt bra så finns en bonusdel i kontraktet som kommer att öka hans lön, avslöjar Gais nye sportchef Mats Persson för FotbollDirekt.se.

- Men det är inget konstigt för en spelare som i toppform säkert fortfarande är topp-3 i allsvenskan.

Gais har lånat Alvaro Santos utan en krona i ersättning till Örgryte i en uppgörelse som blev klar i eftermiddags.
Däremot får Gais alltså stå för den brasilianske stjärnans lön och Gais är mycket nöjda med det avtal som slutits med Santos.

- Ja, det är vi. Vi betalar honom - en vad vi känner - skälig lön. Han är nöjd - och vi är nöjda. Och går det väldigt bra för honom så finns en bonuseffekt i hans kontrakt.

Gais har ändå aktat sig för allt vad ekonomisk risk heter efter bekymren under ÖIS-åren.
Mats Persson medger också att Santos är en chansning. Med lite tur har Gais gjort säsongens fynd - medan om det fortsätter som i Örgryte så lär anfallsproblemen bli lika stora som i fjol.

- Vi har ju inte fått några garantier och det är klart att det kan visa sig att han numera är långtifrån lika bra som när han var som bäst. Men vi bedömer det ändå som värt att ta chansen.

- Så vitt vi vet så är han frisk och det jag själv sett och hört från honom i intervjusituationer känner jag vittnar om en professionell attityd.

Publicerad 2011-01-20 kl 22:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå