POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

Toivonen ratar allsvenskan: "Har svårt för konstgräs"

Foto: Bildbyrån

Kim Källström och Jonas Olsson har återvänt till allsvenskan.
Men Ola Toivonen är inte sugen.
- Nej jag har svårt för det där med konstgräs, säger han.

Allsvenskan är profilstark och bland annat har Henok Goitom och Simon Thern återvänt och spelar i AIK, Jiloan Hamad är i Hammarby och Djurgården har lockat till sig Kim Källström och Jonas Olsson. Det har gjort att flera andra har fått ett sug och under landslagssamlingen har både Jimmy Durmaz och Sebastian Larsson pratat om ett större intresse för spel i allsvenskan.

Ola Toivonen är god vän med Kim Källström, Andreas Isaksson och Jonas Olsson, men är inte lika sugen på att återvända till Sverige.

- Nej jag har svårt för det där med konstgräs. Det lockar inte. Allt annat lockar med publik, hajpen som ni i media skapar, som teve skapar. Allt det lockar. Sedan att det är så många lag som spelar på konstgräs, det är inte lockande, säger han.

Sliter konstgräset mer när man är äldre?
- Nej jag pratade med Kim och Isak i går. Man vänjer kroppen, säger båda. Men det jobbiga är sedan när man ska spela sina bortamatcher på gräs, då sliter det och då blir det jobbigt. Sedan säger Kim och Isak att de här unga spelarna är verkligen konstgrässpelare, men får problem när det är på gräs och det är väl just därför som konstgräslagen inte går bättre eftersom när man väl har sina bortamatcher så tror jag att det är ett problem.

Publicerad 2017-03-24 kl 06:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå