POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Asbaghis ilska: "Väldigt, väldigt konstig straff"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela intervjun i spelaren ovan.

IFK Göteborg tappade 2-0 till 3-2 mot Sirius på Studenternas. 
Då uttryckte Poya Asbaghi kritik mot domaren efter matchen. 
- Det var en väldigt, väldigt konstigt dömd straff, säger han till C More och syftar på den sista straffen som fällde avgörandet. 

IFK Göteborg tappade i kväll 2-0-ledning till 3-2-förlust mot Sirius på Studenternas efter totalt tre straffsparkar, varav två till Sirius i Uppsala. Jesper Arvidsson avgjorde matchen i den 76:e minuten med sitt andra straffmål till 3-2 efter att Philip Haglund föll i en duell i straffområdet med David Boo Wiklander, vilket föranledde straffsparken. 

Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi riktade efteråt kritik mot domaren Mohammed Al-Hakim, då han tyckte att det var fel att ge Sirius den sista straffen. 

- Det hade varit skönare på ett sätt om det var straff, då det var en väldigt, väldigt konstigt dömd straff, säger Asbaghi till C More.

Däremot var tränaren nöjd med lagets insats i första halvlek. 

- Jag tycker att vi får matchen precis dit vi vill i första halvlek, då vi ligger ganska lågt, ganska kompakt och utnyttjar vårt omställningsspel. Vi gör 1-0, 2-0 och det känns som att vi till och med är närmare 3-0 med våra omställningar än vad de är i matchen. Sedan kommer det en väldigt billig frispark från vår sida, vilket gjorde att de fick syre genom att få in 2-1. Sedan dröjde det inte särskilt länge innan de fick straff i andra halvlek. Då kände vi att vi behövde ta tag i det igen, precis som i början av matchen, och fick ett friläge för 3-2, men sedan fick de en straff från ingenstans. Jag vet inte var den kommer ifrån, men den blev avgörande till slut, säger Blåvitt-tränaren. 

Se hela intervjun i spelaren ovan och straffsituationen bland länkarna nedan. 

Publicerad 2018-07-22 kl 19:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå