POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

TV: Dubbla skador för Norrköping: "En väldigt dyster kväll"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se när Nyman skadar sig i spelaren ovan.

ALBUFEIRA. Först linkade Christoffer Nyman av och bandagerades rejält.
Därefter dorg Maic Sema ena axeln ur led och blev förd till sjukhus. 
- Axeln var ur led och de fick inte dra den rätt, säger IFK:s assisterande tränare Stefan Hellberg.

IFK Norrköpings rutinerade anfallare Christoffer Nyman spelade under fredagskvällen från start i träningsmötet med Vålerenga i Atlantic Cup i Portugal som slutade med 2-1-förlust. Däremot blev det inte särskilt många minuter på planen för anfallaren.

Nyman mötte i 37:e minuten ett instick bakom Vålerengas backlinje, men åkte på en smäll i duell med en motståndare. Först reste han sig upp, men sedan satte han sig ner i gräset igen och linkade av planen för byte med Carl Björk, som hoppade in från bänken. 

- Det här är illavarslande. Vänsterknät plåstras om ordentligt, säger C Mores kommentator Anders Fredriksson i sändningen. 

- Han är nu rejält bandagerad om vänsterknät och har en ordentlig kylpåse där. Han går i varje fall obehindrat och förhoppningsvis är det en lättare skada, fortsätter han. 

I andra halvan av matchen kom nästa smäll för Peking. Maic Sema föll i en duell på mittplan och blev, precis som Nyman, utbytt skadad. Sema drog ena axeln ur led och blev efter matchen förd till sjukhus. 

- Axeln var ur led och de fick inte dra den rätt. Jag vet inte om det hänt Maic förut, så de fick åka in till ett sjukhus, säger IFK:s assisterande tränare Stefan Hellberg.

Hellberg menar samtidigt att Nymans skada troligen inte är allvarlig. 

- Jag tror inte att det var någon skada på det sättet. Han var sliten också, men det får jag fråga mer om. Det känns dock inte som det. Han skulle heller inte ha spelat mer än 45 minuter, men däremot var det jättetråkigt för Maic, som visade att han vågade ta tag i spelet i första halvlek. Så har det varit ända sedan han kom till oss egentligen. Första veckan var han frisk i fjol, men sedan åkte han på en skada mot Elfsborg i höstas. Egentligen har han inte varit frisk under en längre period någon gång och det behöver man vara för att komma i form, fortsätter han.

Kommentatorn summerar matchen för Peking, med tanke på de dubbla skadorna:

- En väldigt dyster kväll för IFK Norrköping i Portugal.

Matchen slutade i en 2-1-förlust för Peking. 

Se situationen i spelaren ovan.

Publicerad 2020-02-07 kl 21:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå