Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Faltsetas utbytt skadad - men positivt besked: "Verkar inte vara en fraktur"

Allsvenskan

Alexander Faltsetas blev utbytt skadad mot Kalmar.
Nu ger Häckens sjukgymnast Patrik Ghazarian positivt besked. 
- Det verkar inte vara någon fraktur, säger han till Fotbollskanalen. 

2:34
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se situationen där Faltsetas skadar sig i spelaren ovan.

Häcken-mittfältaren Alexander Faltsetas spelade i kväll från start för Hisingenlaget i 2-1-segern mot Kalmar i Småland, men tvingades bryta i förtid. Han åkte i andra halvlek på en tuff smäll i en duell med Papa Diouf, som stämplade Faltesetas, vilket resulterade i att mittfältaren fick hjälp av planen skadad. 

- Aj, aj, aj. Hur gick det med Faltsetas där? Det tog illa i den duellen, sa C Mores kommentator Daniel Kristiansson i sändningen.

Nu ger Häckens sjukgymnast Patrik Ghazarian ett positivt besked.

- Det var en rejäl smäll, så han hade väldigt ont när han kom ut. Vi tog in honom och Kalmars läkare kollade också på honom. Det verkar inte vara någon fraktur, vad han kunde se. Han kunde även stödja på foten, även om det gjorde ont, säger sjukgymnasten till Fotbollskanalen.

ANNONS

- Det är positivt. Det verkar i stället vara en blödning runt fot och underben. Han hade foten lite över marken, men om han hade haft foten i backen, så hade det kunnat gå mycket värre. Det är lite tur, som det verkar just nu. Det är första känslan, fortsätter han. 

Häcken kommer i morgon att undersöka Faltsetas skada vidare. 

- Ja, det blir det (en vidare undersökning). Nu är han lindad och vi ska försöka hålla nere svullnaden. Vi får se i morgon om vi väljer att skicka honom på röntgen. Vi misstänker dock ingen fraktur. 

Lite för tidigt att svara på hur länge han blir borta?
- Ja, det är det. Vi får se under de närmaste dagarna. Det är nog svårt att ge besked redan i morgon, kanske först om 48 timmar, då kroppen börjar återställas och jobba bort eventuella blödningar. 

Se situationen när Faltsetas skadar sig i spelaren ovan. 

ANNONS
Publicerad 2018-09-27 kl 22:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto