Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Här blir krisen total - Djurgården utbuat efter hemmaförlust

Allsvenskan

Tre poäng, två snygga mål — och en onödig varning.
- Jag antar att det blir en bot till lagkassan nu, sade Norrköpings Christopher Telo efter 3—1 (0—0) mot Djurgården.

Medan krisdrabbade Djurgården hamnar allt längre ner i problemen såg 21-åringen Telo till att fixa ännu en seger åt nykomlingen Norrköping — samtidigt som han ställde till det lite.

Efter sitt 2—0-mål i början av den andra halvleken jublade han så pass kraftigt att han fick ett gult kort.

När han sedan ökade på till 3—1 lyckades han dock undvika att bli utvisad.

- Jag ville bara fira med fansen, men det fick man tydligen inte göra. Jag tänkte mig för efter det andra målet, och det var nog tur. Men det var värt att ta en varning, sade han samtidigt som tränaren Janne Andersson passerade i korridoren och inte alls höll med om resonemanget.

ANNONS

Pengarna var nog väl spenderade, trots allt.

Redan lika bra som 2008

Senast Norrköping var i allsvenskan vann de fyra av 30 matcher. Tack vare segern mot Djurgården lyckades de nu med samma prestation på bara fem omgångar — och delar dessutom serieledningen i en haltande tabell.

- Det är godkänt. Men serien är så jämn, det finns aldrig några garantier. Vi kan slå alla lag, men också förlora mot alla lag. Det är lite flyt att vi ligger där vi ligger, och det är svårt att jämföra med hur det var 2008. Vi kanske kämpar hårdare nu, och försöker lite mer?

Janne Andersson lät högerfotade Telo byta kant till den andra halvleken, och det betalade sig. Två fina inbrytningar och skott med vänstern (jodå) gjorde att Djurgården än en gång fick se sig slagna.

Oro i Djurgården

Tränaren Carlos Banda har haft roligare dagar på Stockholm stadion.

ANNONS

- Jag var orolig för det mentala inför matchen, och tycker vi såg oroliga ut med bollen. Men redan så skärrade spelare blir det inte bättre av ett snabbt mål emot oss i andra halvlek.

TT: Men inför matchen hade ni bara spelat fyra matcher, är det inte lite tidigt att börja febra?

- En poäng på fyra matcher är inte tillräckligt för en klubb som Djurgården. Det är typiska mål vi släpper in i dag för ett lag utan självförtroende. Vi hade kunnat träna 100 timmar på de situationer som det blir mål på, men det är ändå här och nu det avgörs.

Niclas Green/TT

Publicerad 2011-04-25 kl 13:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto