Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Rörd Paulsen efter sista Bajen-matchen: "Väldigt känslosamt - speciellt med fansen"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Bjørn Paulsen lämnar Hammarby.
Efter matchen mot Blåvitt tackades 31-åringen av.
- Det är en känslosam dag, säger han till Fotbollskanalen.

1:49
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Björn Paulsen i spelaren ovan.

1:49
Paulsen: "Jag visste att det var sista matchen - gav allt jag hade"
1:36
Höjdpunkter: Hammarby körde över IFK Göteborg

Senaste tiden har Bjørn Paulsen ryktats vara på väg bort från Hammarby. Dansken har kopplats ihop med en flytt till Odense, och efter matchen mot IFK Göteborg tackades han av innan flyttlasset går till den danska klubben. Övergången är nu nämligen officiell.

När Paulsen blev utbytt i 86:e minuten mot IFK Göteborg på måndagskvällen kramades han om av flera Bajen-spelare, och efter matchen tackades han av på innerplan av supportrarna.

31-åringen berättar om känslorna när han nu lämnar Bajen för andra gången.

- Jag visste att det var min sista match i Hammarby, så jag gav allt jag hade. Jag tror man kunde se på planen att jag fortfarande har kvaliteten att spela. Det är ambitionen, och det är därför vi har kommit överens om att gå skilda vägar, säger Paulsen till Fotbollskanalen.

ANNONS

Beskriv dina känslor under matchen?
- Det var mer känslosamt innan, under matchen var jag bara fokuserad. Men nu (efteråt) är det lite annorlunda, det är väldigt känslosamt. Speciellt med fansen. Ja, det är en känslosam dag.

Vad tar du med dig för minnen härifrån?
- Bara bra minnen, både första och andra sejouren jag var här. Väldigt bra år, fantastiska supportar och allt med klubben är fantastiskt. Jag önskar den all lycka i framtiden.

Något minne som sticker ut?
- Arenan är något speciellt med alla supportrar. Självklart, det är… det är bara fantastiskt att vara här. Alla tre åren har varit fantastiska.

Bjørn Paulsen representerade Hammarby mellan 2017-2019. Förra sommaren återvände han till grönvitt, men nu - ett år senare - är han alltså klar för Odense.

Dansken berättar varför han ville få till flytten.

ANNONS

- Vi kom överens om att jag inte skulle sitta på bänken, jag har mer ambitioner än så och Hammarby är på en bra väg. Vi spelar annorlunda fotboll nu än sist jag var här. Så det var ett bra tillfälle att komma överens om att hitta något annat för mig, säger han.

Hammarby har nyligen gjort klart med Pavle Vagic, Shaquille Pinas och Nathaniel Adjei. Tre spelare som hade varit direkta konkurrenter till Bjørn Paulsen.

Publicerad 2022-07-11 kl 21:51

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto