Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: TFF till allsvenskan - nu kan matchhjälten lämna: "Mitt kontrakt går ut"

Foto: C More

Nästa

Avbryt
Försök igen

Dino Islamovic satte det viktiga kvitteringsmålet mot J-Södra.
Trelleborg är tillbaka i allsvenskan - men det kan bli utan den 23-årige anfallaren.
- Vi får se, mitt kontrakt går ut och inget är påskrivet, säger han till C More.

Det var fördel Trelleborg inför returmötet i det allsvenska kvalet. Laget följde upp 2-0-segern mot J-Södra från i onsdags och höll undan till 1-1 i snökaoset på Stadsparksvallen under söndagen.

Därmed är Trelleborg tillbaka i allsvenskan - och matchhjälte blev Dino Islamovic som satte det viktiga kvitteringsmålet i slutet av den första halvleken.

- Det är fantastiskt. Det har varit vårt mål hela tiden och det är riktigt skönt att allt är klart nu, säger han till C More.

Trodde du på det här när du skrev på för Trelleborg?
Definitivt. När jag kom hit snackade alla om att vi skulle göra det bättre än förra året men jag trodde faktiskt på laget och jag tycker att vi har riktigt bra spelare på alla positioner. Vi har klasspelare, rutin och unga spelare som vill utvecklas så det känns riktigt bra.

Vad är det som gör att ni slår ut Jönköping?
Jag tycker att vi har en bra sammanhållning. Inga grupperingar utan alla kan skoja med alla. Det är vad som gör ett lag.

Dino Islamovic kom till Trelleborg inför den här säsongen efter två år i holländska Groningen. Han har stor del i avancemanget med åtta mål och totalt 16 poäng. Men nu kan han lämna klubben.

- Mitt kontrakt går ut nu så vi får se vad som händer. Jag vill till allsvenskan men inget är påskrivet. Nu ska jag bara njuta av i kväll och sedan får vi se i morgon vad som händer, säger han till C More.

Publicerad 2017-11-19 kl 17:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons