TV: Tung skadesmäll för Djurgården - Fonn Witry utburen på bår

Aslak Fonn Witry tvingades av skadad mot Elfsborg.
Högerbacken bars ut på bår.

Se situationen där Fonn Witry skadar sig och bärs ut på bår i spelaren.

Det var en udda första halvlek mellan Djurgården och Elfsborg. Först blev det uppehåll i matchen efter att Haris Radetinac fått rött kort, dryga kvarten senare avbröts matchen i tio minuter då Joakim Nilsson skadat sig otäckt. Domaren lade till 13 minuter till halvleken, men även övertiden fick utökas ytterligare.

Djurgårdens Aslak Fonn Witry tacklade Elfsborgs Simon Strand, men högerbacken vred till kroppen i situationen. Norrmannen föll i gräset, höll sig om foten och såg ut att ha rejält ont. Läkare fick kallas in på planen, men högerbacken kunde ändå inte fullfölja matchen. Till slut fick han hjälpas av med bår. Strand varnades i situationen.

Matchen vann med Djurgården med 2-0 efter att Fredrik Ulvestad gjort hemmalagets båda mål.

Se situationen där Fonn Witry skadar sig och bärs ut på bår i spelaren ovan.

Publicerad 2019-05-19 kl 18:44