Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Bengtsson har skrivit på för Djurgården

Allsvenskan

Pierre Bengtsson har i veckan uppgetts vara nära en flytt till Djurgården.
Enligt Nerikes Allehanda har landslagsbacken nu skrivit på för Stockholmsklubben.
- Jag tar ingen hänsyn till vad de skriver, säger sportchef Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Pierre Bengtsson.

Pierre Bengtsson, 33, får inte spela i FC Köpenhamn, vilket under det gångna året har resulterat i att han tappat sin plats i landslaget. Under sommarens EM blev han inkallad först när Martin Olsson skadade sig inför mästerskapet. Situationen borgar för en förändring för Bengtsson - och det ser ut att bli fallet.

Under onsdagen rapporterade danska medier att vänsterbacken var detaljer från Djurgården. Nu uppger Nerikes Allehanda att 33-åringen är klar och har skrivit på kontraktet. Bengtsson väntas presenteras inom kort, skriver NA.

- Jag tar ingen hänsyn till vad de (NA) skriver. Det är en av spelarna som vi har varit i kontakt med, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson när Fotbollskanalen frågar om Bengtsson.

ANNONS

Andersson säger vidare att han inte upplever situationen på samma sätt som danska medier eller NA.

- Vi har träffat honom (Bengtsson), men tills något är klart är det bara spekulationer. Vi har haft många spår (i jakten på vänsterback) och har ingen brådska.

Den eventuella övergången har redan nu fått stor uppmärksamhet på grund av Bengtssons bakgrund hos Djurgårdens rival AIK. Vänsterbacken flyttade från IFK Kumla till AIK som 16-åring och fick snart chansen i A-laget. Han stannade tills sommaren 2009, vilket innebär att han lämnade mitt i lagets SM-guldsäsong.

Publicerad 2022-01-21 kl 16:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto