POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
18v

Wiland: ”Jag har mycket kvar att uträtta i Hammarby”

Foto: Bildbyrån.

Johan Wiland missar resten av säsongen efter en axelskada. Till Hammarbys hemsida säger målvakten att han siktar på att komma tillbaka i fullt slag för Hammarby.
- Jag har så mycket kvar jag vill uträtta med min fotboll i Hammarby, säger Wiland.

Johan Wiland opererade sig i onsdags för de återkommande axelproblem han dragits med. Då stod det klart att målvakten skulle missa de fem återstående matcherna i årets allsvenska för Hammarby.

- Johan har haft problem med sina axlar i flera år. I början av året gjordes en planerad operation i höger axel för att minska problemen och vi fick ett bra resultat. Dock har besvär i vänster axel uppstått som krävt åtgärder i samband med matcherna. Nu tvingas Johan genomgå en akut operation i vänster axel, och efter ingreppet är det viktigaste att Johan får lugn och ro så att axeln kan läka, så får vi ta sikte på nästa säsong, sa Hammarbys medicinskt ansvarige Mikael Klotz till klubbens hemsida då.

Enligt Hammarbys hemsida har operationen gått bra och målvakten kommer bli utskriver från sjukhuset under fredagen. Wiland kommer nu låta axeln läka innan han börjar rehabträna inför nästa säsong.

- Först och främst vill jag tacka för alla fantastiskt fina hälsningar jag fått, det har verkligen hjälpt mig att se ljuset i den här situationen, säger Wiland till klubbens hemsida och fortsätter:

- Jag har så mycket kvar jag vill uträtta med min fotboll i Hammarby, så när det här väl är läkt är siktet inställt på att komma tillbaka i fullt slag så fort som möjligt och fortsätta bidra på den resa vi är inne på.

Wiland är given förstemålvakt i Hammarby, som även har Davor Blazevic och Benny Lekström i truppen. Hammarby är tvåa i allsvenskan, åtta poäng efter AIK. De har fem poäng ner till fjärdeplatsen, som inte ger någon Europa-plats.

Publicerad 2018-10-12 kl 12:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå