Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bahoui saknar sju månadslöner: "Det är ett case hos Fifa"

Internationellt

Nabil Bahoui uppger att han inte fick någon lön alls Persepolis.
Saken har tagits vidare till Fifa.
- Förhoppningsvis får jag mina pengar någon gång, säger forwarden i Fotbollsmorgon.

0:48
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

Se ett Bahoui-mål i spelaren.

I slutet av februari offentliggjorde Persepolis att man hade gått skilda vägar med Nabil Bahoui. Forwarden beskrevs, efter ett tränarbyte, vara oönskad i klubben. 

I programmet Fotbollsmorgon berättar den tidigare AIK-spelaren att han inte fick någon lön alls under sitt dryga halvår i Iran.

- Jag var där i sju månader och, tyvärr, fick jag inte se lönen. Men vi lämnade på… Vi båda var glada. Inget har hänt så. Men när du inte får lön på så länge har du chans att gå till Fifa och det blir ett case, säger 33-åringen.

- Det känns ibland som att de (klubben) vill att du som utländsk spelare ska gå till Fifa, det ingår i processen. Nu är vi i ett case, jag är fri spelare och förhoppningsvis får jag mina pengar någon gång. Men det är inget bråk. Vi är på bra termer med varandra.

Annons

Vidare uppger Bahoui att han i alla fall fick sina bonusar utbetalda. ”Jag överlevde ju”, säger strikern som nu alltså är fri på marknaden.

Tidigare i våras kom uppgifter som gjorde gällande att han hade blivit erbjuden till brasilianska Cuiabá i högstaligan.

- När jag bröt var alla fönster stängda. Jag kunde dock, enligt min advokat, spela ett halvår, alltså till i sommar, i antingen Sverige eller Brasilien eftersom fönstret är ”upp och ner” där.

- Jag var så här: ”Ja, varför inte? Ett halvår”. Jag ville ändå se under sommarfönstret vad jag kunde få. Det fanns ett lag som låg mitt i Amazonas. Jag pratade med sydamerikanska människor som sa: ”Du kommer dö där, av myggbett”. Det slutade med om jag kunde portugisiska. Det går inte att leva där utan portugisiska. Jag kan lite grand men inte hundra procent. Nej. Det blev inte av, säger forwarden i Fotbollsmorgon.

Annons

Bahoui har ett förflutet i BP, Hamburg, Grasshoppers, De Graafschap, Al-Ahli och Qatar SC bland annat.

Publicerad 2024-06-14 kl 07:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto