POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Ljungbergs försvarstal: ”Har inte kunnat visa vad jag kan”

Fredrik Ljungberg håller inte med om han är ett misslyckande. Enligt honom har han ännu inte visat vad han kan.
- Jag vet hur bra jag kan spela, sa han till SunSport.

Säsongen med Celtic är över och därmed är Fredrik Ljungberg kontraktslös. Tiden i Celtic har störts av skador och bristande speltid, men trots det vill Ljungberg inte beskriva tiden i klubben som misslyckad.

- Folk kanske säger att jag varit ett misslyckande i Celtic, och jag skulle hålla med om det om jag hade spelat sex matcher i rad och varit komplett usel i varje match. Men så har det inte varit. Jag har inte kunnat visa vad jag kan, sa Ljungberg i en intervju med SunSport.

- Jag har inte kunnat spela och det är frustrerande för mig eftersom jag vet hur bra jag kan sela. Om ni kunde sig mig på träning skulle ni se att jag fortfarande kan spela rätt bra.

Ljungberg menar dock att skadorna inte var den stora anledningen till att han inte fick så mycket speltid. Han var visserligen inte kurant när han anlände till klubben – men det var han däremot under de sista månaderna.

- Jag vet inte varför jag inte spelat mer, de är något Neil (Lennon) eller Johan Mjällby får svara på. Varje gång vi avslutade en träning var de väldigt berömmande och sa att jag var fantastisk.

Publicerad 2011-05-31 kl 17:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå