Mrabti bakom matchavgörandet när Mechelen sänkte den belgiska jätten

Jupiler Pro League

Kerim Mrabti ångar på i den belgiska ligan.
Under torsdagen låg han bakom det matchavgörandet målet när Mechelen besegrade Standard Liege med 2-1.

Det går bra för Kerim Mrabti i belgiska Mechelen.

Under torsdagen reste han och laget till Liege för att ta sig an den belgiska jätten Standard Liege, i en historia som fick ett lyckligt slut - inte minst för Mrabti.

Efter att Mechelen tagit ledningen efter en kvart genom självmål av Nicolas Gavory, höll sig svensken sedan framme och assisterade Nikola Storm till 2-0 för bortalaget.

Nicolas Raskin reducerade sedan med 20 minuter kvar att spela, tätt följt av ett rött kort på Thibault Peyre minuten efter.

Det förändrade inte resultatet, dock, som stod sig till 2-1 Mechelen. Något som innebär att Mrabti noterades för assist på det matchavgörande målet.

Assisten innebär sedermera att Mrabti stått för sju mål och sju assist under säsongen 2020-21.

Publicerad 2021-05-13 kl 20:08