Mrabti bakom segermålet när Mechelen vann - två poäng på två matcher

Jupiler Pro League

Kerim Mrabti har fått en fin start i belgiska Mechelen.
Under lördagen assisterade han till segermålet när Mechelen vann med 2-0 mot St.Truiden.
Svensken har nu två poäng på sina två första matcher i Belgien.

Kerim Mrabti skrev den 17 augusti på för belgiska KV Mechelen, men det tog tid för svensken att komma igång. Det dröjde en månad, tills förra söndagen, för 26-åringen att göra debut för sin nya klubb. Så fort han var tillgänglig gick han direkt in i startelvan mot Genk och debutmålade när Mechelen föll med 3-1.

Under lördagen var Mrabti återigen i startelvan - och denna gången vann Mechelen. Efter 0-0 i halvtid, var Mrabti framme efter 60 minuters spel och assisterade 17-årige storlöftet Aster Vranckx till 1-0 Mechelen. Vranckx skulle sedan öka på Mechelens ledning bara fyra minuter senare med sitt andra mål i matchen, då han samtidigt spikade slutresultatet 2-0.

Det har nu blivit två poäng, ett mål och en assist, för Mrabti i hans två inledande matcher med Mechelen. En fin start på det nya äventyret i Belgien.