Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hanssons blogg byter skepnad: "Varit som att stå med en handgranat"

Bloggar 2015-08-18 kl 14:26

Jonas Hanssons blogg byter skepnad. Nu ska han samla roliga anekdoter, spännande livsöden och intressanta historier från fotbollsvärlden.

- Det har saknats en samlingspunkt och jag hoppas att jag ska kunna bidra, säger Hansson.

Foto: SCANPIX

Jonas Hansson har under de fyra senaste åren bloggat om fransk fotboll här på Fotbollskanalen. Men nu kommer bloggen att få ett helt nytt innehåll. Bloggen blir en samlingspunkt för spännande historier och anekdoter från den vida fotbollsvärlden. Jonas Hansson berättar själv om bakgrunden.

- Jag har väl hittat väldigt mycket fotbollsnyheter överallt utan att ha något ställe att samla allt på. Det har varit som att stå där med en handgranat utan att veta vilket håll man ska kasta den åt. Det kan vara allt från en rolig anekdot om en kinesisk fotbollsspelare eller att man kommer ihåg den där gamla supertalangen som spelar i amerikanska fjärdedivisionen nu.

ANNONS

Har den här typen av historier saknats tidigare?
- Ja, det tycker jag absolut. Jag har varit med på några försök tidigare men då har det blivit lite halvhjärtat med någon sak i veckan. Men nu kommer jag att försöka hålla det till två-tre inlägg varje dag. Det har saknats en samlingspunkt och jag hoppas att jag ska kunna bidra med nånting i alla fall.

Kommer du att släppa den franska ligan helt nu?
- För sex år sedan hade jag ingen som helst relation till fransk fotboll. Sedan började jag kolla lite matcher och sen började jag plötsligt skriva om fransk fotboll. Men förmodligen kommer jag att ha bättre koll på den ligan än andra ligor.

- Jag känner att jag har gjort Frankrike nu. Jag har skrivit om ligan i fyra år och kände att jag behövde något nytt. Fotbollsvärlden är för stor för att vara specifik.

ANNONS

De första inläggen i Jonas Hanssons nya blogg kan du läsa här!

Alla bloggar, poddar & krönikor

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto