Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal vill lägga sina slantar på Rodallega och Dann

Det väntas klirr i kassan för Arsenal efter rapporter menar att man tänker casha in på Fabregas och Nasri. Nu har två stycken måltavlor identifierats för en del av den summan: Wigans målspruta Hugo Rodallega och Birminghams succéback Scott Dann.

Enligt Teamtalk har Arsenal börjat förhandla med Birmingham för Dann som värderas till 100 miljoner kronor. Dann bildade ett imponerande mittbackspar med Roger Johnson förra säsongen, vilket dock inte hjälpte Birmingham som trillade ur Premier League.

Colombianske anfallaren Hugo Rodallega har varit en profilstark målskytt i Wigan sedan han anslöt till klubben 2009 och har gjort 22 mål på 81 matcher i ett lag som ständigt har slagits i botten av tabellen. Enligt the Mirror är Arsene Wenger en stor beundrare av spelaren och kommer höra sig för om hans tillgänglighet.

Publicerad 2011-08-11 kl 13:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons