Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Simons vill tillbaka till Barcelona

Sillybloggen

Xavi Simons gjorde sig ett namn som ungdomsspelare i Barcelona. Men nederländaren hann aldrig göra debut för klubbens representationslag och lämnade för spel i PSG:s organisation 2019.

Inte heller i den franska huvudstaden har Simons gjort något större avtryck, men under sina sejourer i PSV och RB Leipzig har han producerat en imponerande poängskörd, vilket har gjort att även andra klubbar har fått upp ögonen för honom.

Nu skriver spanska Mundo Deportivo att Simons är aktuell för ytterligare en utlåning från PSG och att han i sitt kontrakt har en klausul som gör att han kan välja vilken klubb han vill bli utlånad till.

Vidare gör uppgifterna gällande att klubben som Simons vill till är just Barcelona. Med tanke på klausulen i kontraktet finns det inte heller något som PSG kan göra åt saken med tanke på den frostiga relationen mellan klubbarna.

Annons

Sommaren 2022 lämnade Simons PSG för PSV på fri transfer. Ett år senare köpte klubben dock tillbaka honom efter att ha utnyttjat en option i avtalet. Det återstår nu att se om det blir så att han lånas ut ännu en gång.

Publicerad 2024-05-08 10:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto