Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

PSG på jakt efter Simeone

Tidigare under måndagen tog Atletico Madrid-tränaren Diego Simeone emot priset av Marca 2013/14 som utser årets tränare för La Liga. Sedan Simeone tog över Atletico december 2011 tar han Atletico Madrid till Champions League-final 2013/14 samt ligaguld 2013. Men nu kommer det rykten från franska Le 10 Sport att PSG är redo att släppa nuvarande PSGs tränare Laurent Blanc till slutet av säsongen för att försöka sig på Diego Simeone. Hans kontrakt med Atletico går ut 2017.

Publicerad 2014-11-10 kl 16:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons