Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Balotelli kan tjäna miljoner - på att stanna

Mario Balotelli har knappast gjort succé i Liverpool men nu kan han tjäna miljoner – genom att stanna i klubben.

Tidningen Daily Mail skriver nämligen att den italienske anfallaren kan kamma hem en sjusiffrig lojalitetsbonus om han väljer att nobba lockropen från Serie A, dit han ryktats återvända under sommaren.

När 25-åringen skrev på för Liverpool under fjolåret var förhoppningarna högt ställda på honom och det var utifrån den verkligheten som lojalitetsbonusen skrevs in i kontraktet, som ett incitament för att behålla honom så länge som möjligt på Anfield. Men i realiteten ser hans chanser till speltid ut att vara högst begränsade om han väljer att stanna i Premier League-laget under året som kommer.

Publicerad 2015-08-14 kl 18:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons