Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Langers framtid fortsatt oklar: "Kommer besked väldigt snart"

Sillybloggen

IFK Norrköping väntar fortfarande på ett besked från Michael Langer. Målvaktens kontrakt löper ut om drygt en vecka, den 15 juli. Peking vill förlänga och har erbjudit ett nytt avtal till Langer, som även har ett erbjudande från en Bundesliga-klubb att ta ställning till.

Men beskedet drar ut på tiden och klubbens ordförande Peter Hunt berättade nyligen att man börjat se sig om efter ersättare till Langer. När Fotbollskanalen når spelarens agent Michael Serr på fredagen berättar han att läget fortsatt är oklart men att ett beslut närmar sig.

– Ingenting har förändrats, hans kontrakt löper ut den 15 juli. Vi har fortsatt kontakt med Norrköping och Langer har fått erbjudande om en förlängning på ett år. Det kommer ett besked väldigt snart, säger Serr till Fotbollskanalen.

ANNONS
Publicerad 2017-07-07 16:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto