Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

United höjer budet på Lukaku - hoppas presentera belgaren under lördagen

Sillybloggen

Turerna kring Romelu Lukaku fortsätter. Nyligen kom uppgifter om att United var överens med Everton om en prislapp på 75 miljoner pund, vilket motsvarar omkring 820 miljoner kronor. Chelsea har uppgetts vara beredda att matcha budet – vilket ska ha fått United att höja ytterligare.

Ansedda The Guardian skriver nu att Lukaku ska ha genomgått en läkarundersökning i Los Angeles, där han varit på semester med sin vän och potentiella framtida lagkamrat Paul Pogba. Prislappen ska ha stigit till till 100 miljoner pund och United hoppas kunna presentera Lukaku under lördagen för att belgaren sedan ska kunna ansluta till träningslägret med övriga truppen, som också befinner sig i Usa.

Samtidigt rapporteras Wayne Rooney vara i det närmaste klar för en comeback i Everton – 13 säsonger efter att han lämnade klubben.

ANNONS
Publicerad 2017-07-08 08:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto