Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Patrice Evra presenterad av West Ham

Sillybloggen

Patrice Evra är tillbaka i Premier League. På onsdagen presenterades den franske ytterbacken av West Ham. Redan under gårdagen rapporterade The Times att fransmannen var på väg till ”Hammers” och nu är affären alltså officiell.

Patrice Evra fick sparken från Marseille efter att ha sparkat en supporter, som i ett tidigare skede hånat honom, rakt i huvudet. Dessutom stängdes han av i sju månader av Uefa, men den avstängningen gällde bara i Uefas turneringar och därför kan Evra nu alltså spela resten av säsongen med West Ham. Kontraktet sträcker sig till sista juni.

”Det känns otroligt att vara tillbaka och jag är tacksam gentemot West Ham som ger mig möjligheten att göra mitt jobb, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Evra spelade som bekant i Premier League då han representerade Manchester United mellan åren 2006-2014. Därefter flyttade han till Juventus följt av Marseille.

Annons

Publicerad 2018-02-07 16:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto