Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
34v

Uppgifter: Ghoddos aktuell för samma La Liga-klubb igen

Östersunds FK-anfallaren Saman Ghoddos har under en längre tid spekulerats vara på väg bort från Östersund och allsvenskan. Klubbens ordförande Daniel Kindberg bekräftade i slutet av januari att klubben nobbat ett bud på 50 miljoner kronor från den spanska La Liga-klubben Celta Vigo, samtidigt som Ghoddos därefter förlängde sitt kontrakt med föreningen över säsongen 2020.

Enligt ÖP ska Ghoddos nu åter vara aktuell för en flytt till Celta Vigo. Tidningen skriver att den spanska klubben sedan en tid tillbaka planerat att skicka representanter från föreningen för att i veckan inleda nya förhandlingar, men att förhandlingarna dröjt, då Celta Vigo velat slutföra säsongen först, där tränaren Juan Carlson Unzues kan lämna.

Ghoddos blev nyligen uttagen i Irans preliminära trupp till VM och kan därmed spela sin sista match inför uppehållet mot Sundsvall på lördag, vilket enligt ÖP också kan bli hans sista i föreningen för den här gången.

Publicerad 2018-05-16 kl 14:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons