Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
31v

Uppgifter: Dalkurd nära ny tränare

Nyligen valde Dalkurd att sparka sin tränare Azrudin Valentic. Nu uppger fotbolldirekt.se att klubben har långt gångna förhandlingar med Johan Sandahl om att ta över efter Valentic. Parterna ska vara nära en överenskommelse.

Sandahl har tidigare varit huvudtränare (2011) och assisterande tränare (2016) i Dalkurd. Just nu är han klubblös, efter att senast varit assisterande tränare till Andreas Alm i danska Vejle.

– Jag kommer inte kommentera några namn men vi känner till Johan och han känner till oss. Han har varit här två sejourer, är en bra tränare och en bra människa som vi trivdes väldigt väl ihop med, säger sportchefen Adil Kizil till fotbolldirekt.se.

Fotbollskanalen skrev i december om att Sandahl var ett alternativ för Dalkurd även inför säsongen, när Andreas Brännström lämnat tränarposten. Då blev det ingen deal men Sandahl sa då följande till Fotbollskanalen:

– Jag förstår att folk spekulerar i det i och med att jag har en nära relation till framför allt Poya Asbaghi som jag jobbade framgångsrikt med i Dalkurd, men även till klubben. Jag utesluter inte att jag någon gång i framtiden kommer att jobba för Dalkurd igen, som huvudtränare, men inte nu. Så kommer det inte att bli. Jag jobbar i Danmark och är väldigt nöjd där.

Publicerad 2018-06-09 kl 18:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons