Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Everton vill värva Lindelöf för jättesumma

Sillybloggen

Nyligen uppgav the Sun att Manchester Uniteds manager José Mourinho överväger att låna ut Victor Nilsson Lindelöf. Därefter har the Mirror skrivit att Premier League-nykomlingen Wolverhampton är intresserat av den svenske mittbacken.

Nu skriver the Mirror att även Everton vill ha Nilsson Lindelöf. Liverpool-klubben har en ny manager i Marco Silva, som sägs ha identifierat 23-åringen som en prioritet under sommarens transferfönster.

Everton sägs ha en övergångssumma på 35 miljoner pund (410 miljoner kronor) i tankarna för den svenske landslagsmannen, om United nu kan tänka sig att sälja spelaren som man köpte från Benfica för 31,5 miljoner pund (370 miljoner kronor) förra sommaren.

The Mirror skriver att Marco Silva har bra koll på Nilsson Lindelöf sedan svenskens tid i Portugal. Silva är portugis.

Tidningen hävdar också att Manchester United planerar för att behålla sin svenske mittback, eftersom sägs vilja ge honom ett år till att visa att han kan prestera på Old Trafford.

Annons

I dagarna gjorde Fotbollskanalen en längre intervju med Nilsson Lindelöf, som då sa följande om sin första säsong i England.

– Jag har lärt mig många saker i Manchester United. Det har varit ett bra år för mig. Jag har spelat med många bra spelare och har lärt mig mycket under min tränare José Mourinho.

Publicerad 2018-06-10 00:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto