Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
32v

Brittisk media: Everton vill värva Lindelöf för jättesumma

Nyligen uppgav the Sun att Manchester Uniteds manager José Mourinho överväger att låna ut Victor Nilsson Lindelöf. Därefter har the Mirror skrivit att Premier League-nykomlingen Wolverhampton är intresserat av den svenske mittbacken.

Nu skriver the Mirror att även Everton vill ha Nilsson Lindelöf. Liverpool-klubben har en ny manager i Marco Silva, som sägs ha identifierat 23-åringen som en prioritet under sommarens transferfönster.

Everton sägs ha en övergångssumma på 35 miljoner pund (410 miljoner kronor) i tankarna för den svenske landslagsmannen, om United nu kan tänka sig att sälja spelaren som man köpte från Benfica för 31,5 miljoner pund (370 miljoner kronor) förra sommaren.

The Mirror skriver att Marco Silva har bra koll på Nilsson Lindelöf sedan svenskens tid i Portugal. Silva är portugis.

Tidningen hävdar också att Manchester United planerar för att behålla sin svenske mittback, eftersom sägs vilja ge honom ett år till att visa att han kan prestera på Old Trafford.

I dagarna gjorde Fotbollskanalen en längre intervju med Nilsson Lindelöf, som då sa följande om sin första säsong i England.

– Jag har lärt mig många saker i Manchester United. Det har varit ett bra år för mig. Jag har spelat med många bra spelare och har lärt mig mycket under min tränare José Mourinho.

Publicerad 2018-06-10 kl 00:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons