Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vändningen: Malcom uppges inte anlända till Rom i natt - Barcelona kan kapa affären

Sillybloggen

Bordeauxs brasilianske stjärna Malcom, 21, stod under den gångna säsongen för en imponerande säsong i Ligue 1, Frankrike och kopplades efter säsongen ihop med en rad olika klubbar, men främst med en flytt till Roma och Serie A.

I dag bekräftade Bordeaux och Roma, via sina Twitter-konton, att de nått en överenskommelse om spelaren, som enligt den italienske journalisten Gianluca Di Marzio ska vara värd 332 miljoner kronor, samt drygt 42 miljoner kronor i olika bonusar.

Men nu uppger Sky Sport Italia att Malcom inte anländer som förväntat till Rom i natt, då han möjligen inte längre vill skriva på för Roma. Enligt sajten, så har Barcelona nu gett sig in i kampen om stjärnans underskrift, vilket möjligen stoppar flytten till Italien.

Enligt Goal.coms journalist Adrien Mathieu, så ska Barcelona ha lagt ett mer lukrativt bud på brassen till Bordeaux än Roma, vilket alltså kan stoppa affären.

Annons

Malcom stod under den gångna säsongen för tolv mål och sju assist på 35 matcher i Ligue 1 och har kontrakt med Bordeaux fram till den sista juni 2021.

Annons

Publicerad 2018-07-23 22:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto