POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Vändningen: Malcom uppges inte anlända till Rom i natt - Barcelona kan kapa affären

Bordeauxs brasilianske stjärna Malcom, 21, stod under den gångna säsongen för en imponerande säsong i Ligue 1, Frankrike och kopplades efter säsongen ihop med en rad olika klubbar, men främst med en flytt till Roma och Serie A.

I dag bekräftade Bordeaux och Roma, via sina Twitter-konton, att de nått en överenskommelse om spelaren, som enligt den italienske journalisten Gianluca Di Marzio ska vara värd 332 miljoner kronor, samt drygt 42 miljoner kronor i olika bonusar.

Men nu uppger Sky Sport Italia att Malcom inte anländer som förväntat till Rom i natt, då han möjligen inte längre vill skriva på för Roma. Enligt sajten, så har Barcelona nu gett sig in i kampen om stjärnans underskrift, vilket möjligen stoppar flytten till Italien.

Enligt Goal.coms journalist Adrien Mathieu, så ska Barcelona ha lagt ett mer lukrativt bud på brassen till Bordeaux än Roma, vilket alltså kan stoppa affären.

Malcom stod under den gångna säsongen för tolv mål och sju assist på 35 matcher i Ligue 1 och har kontrakt med Bordeaux fram till den sista juni 2021.

Publicerad 2018-07-23 kl 22:58

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå