Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Svensk landslagsback till fransk klubb

Sillybloggen

Sveriges landslagsback Emil Krafth var i sommar med och tog Janne Anderssons svenska landslag till kvartsfinal i VM i Ryssland. För några veckor sedan återvände han till sin italienska klubb Bologna, där han fick ont om speltid under den gångna säsongen och ville bli utlånad i januari, men valde att stanna i klubben då.

Nyligen berättade han för Fotbollskanalen att det även kan bli flytt i sommar, men att han först ville prata med Milan-legendaren och nye tränaren Filippo Inzaghi. 

– Det är väl fortfarande lite ovisst. I januari, så kände jag att jag ville byta klubb eftersom att jag inte fick spela, men sedan bytte vi tränare, så det är lite ovisst hur tränaren tänker och om han tror på mig. Det ska bli skönt att komma igång igen och höra lite kring hur hans tankar går inför framtiden, så man kan få lite indikationer och om man inte får det, så får man söka sig vidare, sa han till Fotbollskanalen då.

Enligt den italienska journalisten Gianluca di Marzios sajt gianlucadimarzio.com, så är nu högerbacken klar för en utlåning till Amiens i Frankrike, men med en köpoption i avtalet, som kan användas vid säsongens slut.

Annons

Senare under kvällen bekräftade även den franska sajten RMC Sport den italienska journalistens uppgifter, men med tillägget att Krafth förväntas läkarundersökas och mest troligt skiva på för den franska klubben under fredagen.

Krafth gjorde under den gångna säsongen tio matcher från start för Bologna.

Amiens slutade i fjol på 13:e-plats i den franska högstaligan Ligue 1.

Publicerad 2018-08-02 19:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto