Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United intresserat av Bayern München-back - för konkreta samtal

Sillybloggen

Manchester United-tränaren José Mourinho uttryckte i går åter en önskan om att få in ytterligare förstärkning till truppen inför fredagens premiärmatch mot Leicester i Premier League. Om inte, så tror han att det kan bli en jobbig säsong.

– Min vd vet vad jag vill ha. Jag vet att han gör sitt bästa för mig och jag har ännu några dagar kvar att vänta och se vad som händer. De andra klubbarna som tävlar mot oss är riktigt starka och har redan fantastiska lag. De investerar stort som Liverpool, som köper allt och alla. Om inte vi förbättrar vårt lag, så blir det en tuff säsong för oss, sa han till Manchester Uniteds tv-kanal enligt BBC efter Uniteds förlust mot Bayern München. 

Nu rapporterar Sport Bild att Manchester Uniteds intresse för Bayern Münchens tyske landslagsman Jerome Boateng gått från just intresse till konkreta diskussioner, då de hade kontakt i samband med gårdagens träningsmatch på Allianz Arena. Däremot skriver Kicker vidare att även Paris Saint-Germain och Arsenal är intresserat av mittbacken, som ser ut att kosta drygt 516 miljoner kronor vid en övergång.

Annons

Boateng har kontrakt med Bayern München fram till 2021 och var i sommar även en del av Joachim Löws tyska VM-trupp i Ryssland.

United kopplas sedan tidigare även ihop med Leicester-backen Harry Maguire och Tottenham-försvararen Toby Alderweireld, som fortfarande ska vara aktuella för klubben, medan Barcelona-backen Yerry Mina numera verkar vara avskriven.

Publicerad 2018-08-06 07:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto