Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jansson uppges ha nobbat erbjudande från Ryssland

Sillybloggen

I januari uppgavs Pontus Jansson vara aktuell för att ersätta Virgil van Dijk i Southampton. Den dåvarande Premier League-klubben ville ersätta Liverpool-försäljningen, men Leeds sa nej.

– Intresset för Pontus är stort, men han är fullt fokuserad på att ta upp Leeds i Premier League, sa agenten Martin Dahlin.

Enligt Expressen kom nyligen ett bud till Leeds på Jansson, från den ryska klubben FC Krasnodar. Tidningen skriver att budet låg på runt 60 miljoner kronor, vilket var en summa som Leeds skulle accepterat, men den svenske landslagsmittbacken själv sa nej.

Pontus Jansson missade Leeds senaste ligamatch på grund av en ryggskada. Men tränaren Marcelo Bielsa har lämnat lugnande besked kring svenskens status. På frågan om Jansson kan spela nästa match mot Norwich säger argentinaren, enligt Yorkshire Evening Post:

Annons

– Jag vet inte ännu, jag vet bara att hans skada inte är allvarlig. Jag kan inte svara ännu på om han kan spela på lördag.

 

Publicerad 2018-08-23 08:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto