Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Draxler ryktades till Bayern: ”Såg ingen anledning att lämna PSG”

Jerome Boateng ville lämna Bayern Munchen för spel i Paris Saint Germain. Men mittbacken är kvar i den tyska storklubben och Julian Draxler, som ryktades vara på väg i motsatt riktning, är kvar i PSG.

Men att Draxler skulle varit aktuell för Bayern är något han själv förnekar.

– Bayern är den överlägset mest framgångsrika klubben i Tyskland. Allt annat som sägs är däremot spekulationer och jag har aldrig haft kontakt med någon officiell person från klubben, säger han till Sport1 enligt Sky Sports.

Om ett bud från Bayern skulle komma i framtiden stänger Draxler däremot inga dörrar.

– Jag skulle aldrig säga nej bara för att, men jag skulle inte heller släppa allt jag har här. Frågan är däremot inget att ta upp nu.

ANNONS

– Jag såg ingen anledning att lämna PSG. Konkurrensen är tuff, speciellt på min position, med Mbappé och Neymar som spelar där. Jag tror att de kommer bli de två bästa i världen i framtiden. Jag känner mig trygg i PSG och därför fanns det ingen anledning att lämna.

Fyra omgångar in i säsongen leder PSG Ligue 1, tre poäng före närmast jagande lag. Draxlers kontrakt med klubben sträcker sig till och med juni 2021.

Publicerad 2018-09-06 kl 17:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto