Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
13v

Tottenham-stjärna förnekar att han ville få till flytt i sommar: "Inte sant"

Totttenhams belgiske landslagsstjärna Toby Alderweireld, 29, kopplades tidigare i sommar intensivt ihop med en flytt till Manchester United. I slutändan blev däremot backen kvar i London – och nu dementerar han att en flytt var aktuell.

– Alla sade hela tiden att jag bara ville lämna Tottenham. Det är inte sant. I sommar insåg jag snabbt att Tottenham ville behålla mig, så jag fick kämpa mig tillbaka till laget. Att vara i förstalaget igen är en seger för mig, säger han till Sky Sports och syftar på att han var utanför truppen i premiären mot Newcastle i Premier League.

Alderweireld har kontrakt med Spurs fram till den sista juni 2019 och är den här säsongen noterad för fyra framträdanden i Premier League.

Publicerad 2018-09-11 kl 18:42

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons