POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Tottenham-stjärna förnekar att han ville få till flytt i sommar: "Inte sant"

Totttenhams belgiske landslagsstjärna Toby Alderweireld, 29, kopplades tidigare i sommar intensivt ihop med en flytt till Manchester United. I slutändan blev däremot backen kvar i London – och nu dementerar han att en flytt var aktuell.

– Alla sade hela tiden att jag bara ville lämna Tottenham. Det är inte sant. I sommar insåg jag snabbt att Tottenham ville behålla mig, så jag fick kämpa mig tillbaka till laget. Att vara i förstalaget igen är en seger för mig, säger han till Sky Sports och syftar på att han var utanför truppen i premiären mot Newcastle i Premier League.

Alderweireld har kontrakt med Spurs fram till den sista juni 2019 och är den här säsongen noterad för fyra framträdanden i Premier League.

Publicerad 2018-09-11 kl 18:42

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå