POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Qatarflytten spricker – Besara stannar i Örebro

Nahir Besara har under de senaste dagarna ryktats till Al-Khor i Qatar. Men flytten kommer inte att bli av, enligt Nerikes Allehanda. Tidningen uppger att affären har spruckit i sista stund och att Besara därmed blir kvar i Örebro.

– Vi har jobbat för att lösa den här affären men det blir ingenting. Det är tråkigt för Nahir Besara och det är på ett sätt tråkigt för ÖSK också, säger klubbens sportchef Magnus Sköldmark till NA.

Enligt tidningen skulle den qatariska klubben varit redo att betala 3,5 miljoner för Besara. Övergångsfönstret i Qatar stänger i natt och förhandlingstiden har varit knapp då klubben tog kontakt med spelaren under söndagen, rapporterar NA.

– Vi försöker alltid att maximera en affär för oss som part och målet har varit att få till en affär. Vi kommer att utvärdera om vi kunde ha gjort något annorlunda. Men jag tror inte att vi kommer att få en fullständig bild av vad som har hänt, om det är pengar det handlar om eller om de har valt en annan spelare, säger Sköldmark till tidningen.

Besara har spelat i ÖSK sedan 2016 och var förra säsongen trea i både skytteligan och poängligan med 10 mål och 17 poäng. Den här säsongen har det blivit tre mål och sex assist på 20 matcher.

Publicerad 2018-09-13 kl 19:31

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå