Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Mourinho kan få sparken i dag - Zidane kan ta över United

Sillybloggen

Jose Mourinhos Manchester United är i kris efter uttåg tidigare i veckan mot Derby County och 3-1-förlust i går mot West Ham på bortaplan i Premier League. Dessutom kom i veckan rapporter om en upptrappad tvist mellan Paul Pogba och Mourinho, vilket spätt på krisstämpeln på klubben.

I går rapporterade den engelska tidningen Daily Mirror, som hänvisade till uppgifter från Bein Sport, att förre franske legendaren och tidigare Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane redan haft samtal med United om att ta över klubben efter Mourinho.

Nu kommer även den engelska tidningen Daily Mail med uppgifter om att Mourinho redan i dag kan få sparken. Däremot är det oklart om Zidane i sådana fall ersätter portugisen direkt på posten som huvudtränare i klubben.

Tidigare engelske landslagsstjärnan Alan Shearer gick också ut i går och slog fast att han tror att Mourinho snart får sparken.

– Jag kan inte se honom vända det här. De var hopplösa från början till slut. För långsamma, slöa och mycket svaga, sa Shearer enligt independent då

ANNONS

– Jag tror Mourinho kommer att bli av med jobbet, fortsatte han.

Manchester United är tio i tabellen efter tio poäng på sju omgångar i Premier League. Härnäst väntar i veckan möte med Valencia hemma i gruppspelet i Champions League och nästa helg Newcastle hemma i ligan.

Publicerad 2018-09-30 08:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto