Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Aston Villa sparkar sin tränare - ingen ersättare klar

Sillybloggen

Aston Villa har haft en tung start på säsongen i Championship. På 11 ligaomgångar har klubben skrapat ihop 15 poäng. I helgen yttrade klubbens supportrar sitt missnöje och genom att kasta sallad på tränaren Steve Bruce.

Men det är inte bara klubbens supportrar som inte varit till freds med lagets prestationer. Den sportsliga ledningen har nu fått nog av det de sett tränaren Steve Bruce åstadkomma och nu väljer klubben att sparka honom.

”Vi vill gärna tacka Steve och hans team för deras hårda arbete och engagemang. Vi önskar dem all lycka i framtiden”, skriver klubbens styrelse i ett uttalande på hemsidan.

Även Bruces assistenter får lämna klubben. Aston Villa är nu i gång med att försöka hitta en ny tränare. Under den processen kommer U23-tränaren Kevin MacDonald tillfälligt att leda laget.

Steve Bruce har tidigare tränat bland annat Hull och Brimingham. Som spelare firade han sina stora framgångar i Manchester United där han gjorde över 300 framträdanden.

ANNONS
Publicerad 2018-10-03 18:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto