Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kovacic om fortsättning i Chelsea: "För tidigt för den typen av frågor"

Sillybloggen

Mateo Kovacic, 24, blev inför den här säsongen utlånad från Real Madrid till Chelsea för att få kontinuerligt med speltid i Premier League. Hittills är mittfältaren noterad för åtta framträdanden i ligan och har imponerat under inledningen av säsongen.

Enligt The Sun finns däremot ingen köpoption inskriven i låneavtalet, vilket skulle innebära att Chelsea behöver förhandla från början om Londonklubben villa köpa loss mittfältaren efter säsongen.

Kovacic vill heller inte själv svara på frågor om framtiden.

– Det är för tidigt för den typen av frågor. Jag är här och är väldigt glad, sa han efter söndagens seger mot Burnley i ligan enligt den engelska tidningen The Sun.

– Jag är lite trött. Jag brukade inte spela alla matcherna och det är väldigt tuff fotboll här. Du kan inte slappna av mot någon, så det är tufft, men jag tycker verkligen om det. Vi har ett bra lag, bra fans och det är en trevlig stad. Jag tycker om mycket här, fortsatte han.

ANNONS

Kovacic har kontrakt med Real Madrid fram till den sista juni 2021. Han lämnade sommaren 2015 Inter för spel i Madrid, men lyckades inte ta en ordinarie startplats.

Publicerad 2018-10-29 08:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto