Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United redo att släppa Fellaini - Milan intresserat

Sillybloggen

Marouane Fellaini ryktades i somras vara på väg bort från Manchester United. Men trots det skrev mittfältaren på ett nytt kontrakt som sträckte sig till och med sommaren 2020.

– Jag vill rikta ett speciellt tack till José (Mourinho) för att han alltid tror på mig. Mitt fokus är just nu på VM och jag ser därefter fram emot en framgångsrik säsong, sa Fellaini till klubbens hemsida då.

Därefter har det hänt en hel del i Manchester United och bland annat fick José Mourinho sparken i december och han ersattes av Ole Gunnar Solskjær. Norrmannen har inte gett Fellaini lika stort förtroende som Mourinho och nu kan belgaren vara på väg att lämna.

Enligt The Mirror är Manchester United redo att släppa Fellaini och tidningen uppger att det finns intressenter. Mirror skriver att Milan är intresserat av att knyta till sig mittfältaren och att Millanoklubben leder jakten på att få hans signatur. Men klubben har konkurrens från två andra klubbar, enligt Mirror. Tidningen skriver att portugisiska Porto och kinesiska Guangzhou Evergrande också jagar mittfältaren.

Annons
Publicerad 2019-01-16 07:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto