Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea kan släppa Bakayoko - men vill ha spelare i utbyte

Sillybloggen

Chelsea-mittfältaren Tiemoue Bakayoko, 24, blev inför den här säsongen utlånad till Milan och har under vintern varit tydlig med att han vill stanna i Serie A-klubben.

– Min dröm är att stanna i Milan, det är det enda som finns i mitt huvud, men jag har samtidigt kontrakt med Chelsea. Jag vill bara avluta den här säsongen med en topp fyra-placering, sedan kan vi prata om detta, sa mittfältaren nyligen till den italienska tidningen Corriere dello Sport.

Chelsea, som värvade Bakayoko för drygt 470 miljoner kronor sommaren 2017, ska dock inte vilja släpa mittfältaren utan någon form av ersättning från Milan. Enligt engelska tidningen Daily Star vill Chelsea ha Milans ivorianske mittfältare Franck Kessie, 22, i utbyte om Bakayoko ska flytta till Milan permanent.

Annons

Kessie blev under förra säsongen utlånad till Milan från Atalanta och skrev i somras på för Milan på permanent basis. Han har avtal med Milan fram till sommaren 2021 och är den här säsongen noterad för 21 matcher i Serie A.

Publicerad 2019-02-11 11:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto