Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus föreslår spektakulär bytesaffär med Liverpool

Sillybloggen

Juventus har redan gjort klart med Arsenal-mittfältaren Aaron Ramsey till nästa säsong, men uppges nu åter rikta blicken åt England för ytterligare ett nyförvärv. Det är Tuttomercatoweb som uppger att att Juventus kan tänka sig en bytesaffär med Liverpool – Paulo Dybala mot Mohamed Salah.

Juventus ska fortfarande vara mest intresserat av att värva Fiorentinas italienske landslagsman Federico Chiesa, men Mohamed Salah ska vara ett andrahandsalternativ för klubben och i det fallet skulle Dybala vara en del av affären.

Dybala har under den här säsongen inte varit lika lyckosam framför mål som tidigare och är hittills noterad för nio mål och sex assist på 35 matcher i alla turneringar. Salah står i sin tur på 20 mål och 9 assist på 41 matcher totalt.

ANNONS
Publicerad 2019-03-21 23:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto