POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
47v

Uppgifter: Juventus föreslår spektakulär bytesaffär med Liverpool

Juventus har redan gjort klart med Arsenal-mittfältaren Aaron Ramsey till nästa säsong, men uppges nu åter rikta blicken åt England för ytterligare ett nyförvärv. Det är Tuttomercatoweb som uppger att att Juventus kan tänka sig en bytesaffär med Liverpool – Paulo Dybala mot Mohamed Salah.

Juventus ska fortfarande vara mest intresserat av att värva Fiorentinas italienske landslagsman Federico Chiesa, men Mohamed Salah ska vara ett andrahandsalternativ för klubben och i det fallet skulle Dybala vara en del av affären.

Dybala har under den här säsongen inte varit lika lyckosam framför mål som tidigare och är hittills noterad för nio mål och sex assist på 35 matcher i alla turneringar. Salah står i sin tur på 20 mål och 9 assist på 41 matcher totalt.

Publicerad 2019-03-21 kl 23:04

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå