Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Leverkusen köper troligtvis inte loss Kiese Thelin

Sillybloggen

Inför säsongen lånade Bayer Leverkusen in den svenske anfallaren Isaac Kiese Thelin från Anderlecht. I den tyska har inte den tidigare IFK Norrköping- och Malmö FF-spelaren mestadels fått nöta bänk. Totalt har det blivit 14 framträdanden för honom under spelåret, varav endast sex i Bundesliga. För ett par veckor sedan rapporterade Het Nieuwsblad att svensken förväntas återvända till Anderlecht efter säsongen då Bayer Leverkusen inte ska utnyttja köpoption som finns i låneavtalet. Nu uppger även dhnet.be att svensken med allra största sannolikhet inte stannar i Bayer Leverkusen efter säsongens slut och återvända till Anderlecht. Den belgiska sajten är dock tveksam om Kiese Thelin kommer att få en ny chans i Anderlecht.

“Det beror på den nye tränaren och hans tidiga förberedelser”, skriver dhnet.be och syftar på försäsongen.

Isaac Kiese Thelin var under större delen av förra säsongen utlånad från Anderlecht till Waasland-Beveren i belgiska högstaligan. Där stod han för 16 mål på 25 ligamatcher. Anfallarens avtal med Anderlecht sträcker sig till sommaren 2022.

Annons
Publicerad 2019-04-20 08:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto