POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Guardian: West Ham-stjärna nära flytt till Kina - Pellegrini har gett godkännande

Marko Arnautovic är åter ryktenas man i England. West Hams österrikiske anfallsstjärna var redan i vintras på väg bort från London, men West Ham uppgavs då nobba ett bud från kinesiska klubben Guangzhou Evergrande, vilket gjorde Arnautovic förbannad. Anfallaren blev i slutändan kvar och gick senare ut och berättade om alla turer innan han skrev på ett nytt kontrakt med klubben som sträcker sig fram till sommaren 2023.

“Det är ingen hemlighet att det har funnits ett erbjudande till mig och jag måste erkänna att det var väldigt lockande för mig och min familj. Jag har lagt ner hundra procent på mina åtaganden i klubben men jag behövde också tid att prata med klubben, min fru och resten av min familj. Jag har nu bestämt mig för att sätta stopp för alla skriverier och spekulationer. Jag är en professionell fotbollsspelare och det enda jag kan är att spela fotboll. Det är tydligt att London och West Ham United känns som hemma för mig”, skrev Arnautovic på Instagram om alla rykten då. 

Nu ser det däremot i stället i sommar ut att bli flytt till Kina.

Trovärdiga engelska tidningen The Guardian uppger att West Ham har bestämt sig för att sälja Arnautovic för 25 miljoner euro, drygt 263 miljoner kronor till en kinesisk klubb som, enligt tidningen, tros vara Shanghai SIPG. Detta efter att tränaren Manuel Pellegrini ska ha gett klubbens styrelse tillåtelse att sälja anfallaren.

The Guardian skriver vidare att Arnautovic tidigare i veckan informerade klubben om att han vill flytta till Kina och att West Ham till en början ville få honom att stanna, men att anfallarens önskemål gjorde Pellegrini förbannad, vilket gör att klubben nu kan tänka sig att sälja spelaren för att inte sprida negativ moral i truppen.

Arnautovic blev förra säsongen noterad för elva mål och fyra assist på 30 matcher.

Publicerad 2019-07-04 kl 23:17

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto