POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Gustafson kan bli klubbkompis med Hiljemark

Sky Sports uppger att Oscar Hiljemark kan få blågult sällskap i Genoa. Enligt transfergurun Gianluca Di Marzio är klubben ute efter Samuel Gustafson. Sedan tidigare har Hellas Verona också signalerat ett starkt intresse att fortsätta låna Torinomittfältaren, som hjälpte Hellas upp i Serie A förra säsongen.

Tidigare har även Aris Thessaloniki uppgetts intresserat av Gustafson. Det var dock ingenting han kände till när Fotbollskanalen samtalade med honom tidigare i år.

– Nej, vi är fortfarande i säsong här och jag försöker avsluta den på bästa möjliga sätt. Sedan tar jag och kikar lite i tidningen, sa han.

På frågan om vad som händer efter säsongen svarade han då:

– Jag har ett år kvar på kontraktet med Torino, över nästa säsong också. Så rent kontraktsmässigt så ska jag tillbaka till Torino, men jag har ingen aning om vad som kommer hända. Det är fler viljor än min som ska uttryckas. Rent konkret blir jag Torinospelare i sommar igen, sedan vet jag inte vad de vill göra. De har precis spelat klart sin säsong och vi är fortfarande inne i vår. Jag vet inte riktigt som händer.

Publicerad 2019-07-04 kl 08:53

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå