POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Neymar övertygad om lukrativt Barça-bud

Neymar har under en tid ryktats vara aktuell för en återkomst i Barcelona, klubben han tillhörde 2013 och 2017.

För ett par dagar sedan uppgav Sky Germany att Barcelona budat 90 miljoner euro, närmare 950 miljoner kronor, samt två spelare, som PSG får välja i en affär. Enligt den spanska tidningen Sport ska också Neymar vara fast besluten om att gå till den katalanska klubben och han tror, enligt uppgifter till ESPN, att PSG kommer att frestas. ESPN uppger att Neymar är övertygad om att Barcelona kommer att erbjuda ett lukrativt bud, innehållandes både en stor summa och spelare, till PSG.

PSG:s sportchef Leonardo öppnade nyligen för att sälja stjärnan.

– Neymar kan lämna PSG om det kommer ett erbjudande som passar alla. Men i dag vet vi inte om någon vill köpa eller till rätt pris. Allt det inte blir klart på en dag, det är säkert, sa han till franska tidningen Le Parisien för lite mer än vecka sedan.

Däremot ska PSG, enligt Leonardo, inte fått något bud ännu.

– Det finns inga konkreta bud på Neymar. Han är PSG-spelare, säger han enligt Le Parisien.

Publicerad 2019-07-20 kl 21:57

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå