Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

19-årig HBK-talang flyttas upp i A-laget: "Väldigt stort"

Sillybloggen 2019-12-04 16:00

Efter att ha spelat i U19- och U21-laget under 2019 så flyttar Halmstad nu upp backtalangen Jacob Olsson i A-laget. 19-åringen är glad över att få representera klubben han tillhört sedan han var 12 år på högsta nivån.

– Det är såklart väldigt stort, jag är glad och stolt. Men jag vill inte fokusera för mycket  på det utan blicka framåt, satsa på kommande säsong och uppnå nya mål, säger Olsson till klubbens hemsida.

– HBK betyder jättemycket för mig. Jag kom ju till HBK som tolvåring från Laholms FK. Och från första dagen har jag trivts jättebra, jag gillar personerna runtomkring i klubben, det är en väldigt familjär klubb. Det ska bli stort att få representera HBK:s a-lag, det är en dröm jag har haft sen jag var liten kille. Jag har bara positiva saker att säga om HBK.

Halmstads manager Magnus Haglund:

ANNONS

– Vi är oerhört stolta över att få flytta upp ännu en spelare från vår framstående akademi. Jacob är en ytterback som är väldigt svårpasserad  i det defensiva en-mot-en spelet. En spelare som har en fantastisk inställning och en god fysik. Det ska bli spännande att följa Jacobs utveckling i HBK:s A-trupp 2020.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto